Thursday, August 25, 2011

raye yg bakal menjelang

Photobucket
Hari raya kali ni best kerana first, sebab ade org baru...org baru tu kakak ipar aku...huhu..baru je 3 bulan-- disatukan dgn ikatan yg sah....ade seorg lagi org baru, tpi masih berada di dalam perut mama nye..pun, baru berusia 3 bulan++..hehe..

second...sbb raya kali ni first time aku buat biskut raye dgn air tangan sendiri...xdela mcm raye yg lepas2 tolong tgk n tolong yg simple2 je..tlg celup coklat, terap biskut..

third..sbb skrg aku adalah penanam anggur yg terhormat ye..huhu..so xyah risau keje2 skolah...bile nak beli tiket nak balik U...

latest...sbb raye kali ni ade sofa baru..huhuhu..sofa ni hasil perkongsian duit antara 3 beradik dan semestinye x termasuk sye sbb sye kan bos tanaman anggur..hehehe..

semestinye raye kali ni best kerana dpt join contest ni dah la di invite pulak tu....dpt berkongsi kegembiraan raye kali ni bersame-same pembace sekalian...

thanks to TEROMPAHCARING coz invited kite ye...=)

.:adazatul10:.
:.pitochisato.:

Sunday, August 14, 2011

islam is cool

n islam is the only way of life... 

Sunday, August 7, 2011